The big dream inside me - kapitel 2

Från förra kapitlet:
Han påminner mig lite om Justin, inte för att jag känner han så bra. Men Sebbe älskar att dansa, han kan sjunga hyffsat bra, är otroligt omtänksam & bara helt enkelt bäst. Folk brukar tillomed roppa "ey bieber" till han. Det bästa är att han varit på hans konsert en gång med hans förra flickvän. Enligt han tvingade hon honom till det, men har svårt att tro på det då han faktiskt gillar Justins musik. Vart så avundsjuk på honom när han berättade om att han varit på hans konsert. Han hade till och med vart på hans meet and greet och fått en autograf!

Nu var bussen framme vid skolan och jag tog ett tungt andetag och tänkte dethär kommer bli en tuff daginnan jag klev in.

Idag var jag tydligen i tid, tur var det iallafall. Börjar om fem minuter så hinner att lämna mina kläder i mitt skåp. Gick mot skåpet samtidigt som jag kollade runt lite här och där för att kolla om Sebbe var i närheten. Vilket han inte var. Sebbe och jag går inte i samma klass, han går i min pararellklass. Jag gick in till klassrummet och möttes utav min lärares glada blick. Han kom fram till mig och sa att han var stolt över att jag var i tid. Jag log till honom och lektionen började. Jag kunde inte fukosera under hela dagen, mina tankar var någon annan stans. Jag längtade hem så himla mycket för att kunna läsa Jb noveller. Jag väktes utav mina tankar när min fd bästavän Linn viftade med händerna framför mitt ansikte.

- Har ropat på dig tre gånger, varför har du inte svarat? sa hon och log.
- Oj märkte inte att du hade ropat förlåt men var så inne i mina tankar plus att jag är så trött idag, sa jag samtidigt som jag gäspa.
- Jag märker det sa hon och små log.
Efter ett tag sa hon
- Är bjuden på en fet fest i helgen hos Krille i helgen, ta med dig Sebbe så drar vi dit Anna & Elin ska också med. Sa hon och såg lite stolt ut över att hon hade hittat en fest att fixa in oss på.
Jag nickade ett okej och log mot henne. FAN tänkte jag, varför ska Anna & Elin med. Visst jag gillar Anna men Elin är lite smått irriterande och följer efter Anna som en liten hund vilket är ganska irriterande.

Förra vintern var det alltid jag, Linn & Anna. Vi festade tillsammans och söp hela tiden. Varje helg! Det var vi tre, dom tre musketörerna. Men sen kom Elin in i bilden och på ett sätt tog hon över min plats. Från början var det jättejobbigt men jag orkar inte bry mig så mycket längre.

Halva dagen flög snabbt förbi och det var nu dags för lunch. Plötsligt känner jag hur någon tar tag i min midja och kramar om mig bakifrån. Kollade bak lite snabbt och möttes utav Sebbes härliga leende.

- hej sa jag och log lite
- hej du! Hallå tänkte kolla om du ville käka med mig och grabbarna idag? Eller ska du käka med Linn & dom. Sa han och log jättegulligt. Han var verkligen världens bästavän!
- Jag kan käka med er, har saknat dina grabbar sa jag och blinkade met ena ögat.
Han skrattade bara och vi fortsatte gå mot bänkarna maten stod på. Idag var det köttbullar och potatis. Inte min favorit men det funkade.

Vid matbordet passade jag på att fråga Sebbe om han ville med på festen Linn pratade om.
- Vill du följa med på fest i helgen? Linn bjöd mig och sa att jag skulle ta med dig sa jag och log.
- Ja kanske, kan höra av mig. Vill du att jag ska vara din dejt eller? sa han och log lite läskigt.
- HAHAHA omg vad ful du är när du ler sådär sa jag och verkligen skrattade ihjäl mig.
- Gud vad du är taskig Natta sa han med hundvalpsögon.
- Skoja ju bara min lilla gullis sa jag och skratta.

Dagen flög fort förbi och jag var nästan hemma. Hade längtat till att komma hem nästan hela skoldagen. Så fort jag klev in så tog jag fort av mig skorna och sprang upp till mitt rum och satte in min Iphone i mina högtalare och spelade Justin Bieber högt i dom. Sån skön känsla att höra hans underbara röst så högt! Kan inte ens tänka mig att vara på hans konserter. Fatta att höra hans röst miljoner gånger högre än vad det spelas i högtalarna, omringad utav hans supersöta, skrikandes & gråtandes fans och framför allt ATT SE HAN! Gud vilken underbar känsla det måste vara.. Jag tog upp datorn och skrev in novellens blogg namn och började läsa där jag låg ifrån. Kollade efter ett tag på klockan och såg att den redan var 9. Gjorde mina kvällsrutiner och gick och la mig. Som kvällen innan hade jag tankarna om stependiumet i mitt huvud. Hoppas jag får det viskade jag fram innan jag somnade.

*drrrrrr drrrrrrr drrrrrrr* Öppnade ögonen, irriterad och trött. Sträckta mig mot min Iphone och stängde av mitt alarm. Steg upp och suckade. Halv sju.. fyfan vad tidigt. Jag tänkte inte mer på det och hoppade direkt in i duschen. Tog en snabb dusch denna gång för hade ganska bråttom, gick snabbt in  på mitt rum och sedan vidare till min walk in closet för att välja ut en outfit för skoldagen. Fick bli ett par svarta jeans med brunt flätat skärp & en söt vit topp. Jag satte håret i en hästsvans och sket i smycken. Fredag idag! Ikväll ska jag och mina vänner på festen Linn snacka om. Jag var ganska så peppad till den.

Skoldagen gick snabbt och jag satt på bussen påväg tillbaka hem igen. Med Justins underbara röst i mina öron och novellbloggen jag läste från min Iphone. Den mest underbaraste känslan ever. Bussen stannade vid min station och jag klev ur och började gå mot min villa. Jag bodde i ett fin villa gjord i vittbetong. Alla mina vänner tyckte att jag bodde fint men jag tyckte inte att det var något speciellt. Jag gick in i mitt hus och roppade hallå.. som vanligt fick jag inte något svar. Mina föräldrar jobbade ganska mycket. Jag sprang upp till mitt rum och tog av mig min jacka och kastade väskan i sängen. Satte i mobilen i högtalarna och spelade JB hög i högtalarna som vanligt. Satte mig sedan vid datorn och loggade in på twitter inget märkvärdigt hade hänt. Så jag tog upp ett nytt meddelande och började twittra "GRAB SOMEBODY SEXY TELL'EM HEY GIVE ME @JustinBieber 2 BE WITH ME TONIIIIGHT!! Lol just kidding. But tonight's gonna be a good night" jag log lite åt min torra humor och hoppade in i duschen. När jag kom ut var klockan redan sex och mamma var hemma. Jag sprang snabbt in till mitt rum och fönade håret och sedan gjorde lockar med hjälp utav min plattång, satte på mig mjukisar och gick ner och åt middag med mina föräldrar.

- Vad ska vi äta? frågade jag och kollade på mamma som stod i köket.
- taccos! Det blir väl bra eller annars kan jag ringa och beställa sushi om du vill? sa mamma och kollade lite nervöst på mig.
- Nej taccos blir jättebra sa jag och log mot henne. Min mamma är alltid så söt.
Mamma dukade fram och pappa kom in och satte sig vid matbordet. Vi satt och åt vid tystnad tills jag avbröt den.
- Jag ska på fest hos Krille ikväll med Linn, Anna, Elin & Sebbe sa jag och kollade på dom.
Dom kollade på varandra och sedan sa pappa
- Det ska väl vara okej, lova att vara försiktig gumman. Och drick helst inte, även fast jag vet att du inte kommer lyssna. Jag nickade och sa sedan att jag var färdig och gick in på mitt rum och satte på mig en svart tight klänning och till det ett par snygga höga klackar. Smsade till Linn och frågade om hon var klar. Samtidigt som mobilen plingade och jag fick ett svar utav Linn att hon var hos mig om 5 min så plingade det på dörren. Jag sprang ner för trapporna och öppnade dörren och såg lite förvånad ut.

- Sebbe vad gör du här? frågade jag och kollade lite förvånat på honom.
- Jag skulle väl vara din dejt till festen eller hur var de? sa han med en flörtig blick. Självklart drev han bara
- Haha sötis! Trodde inte du var seriös men visst det ska väl gå sa jag och kramade om han.
- Följ med mig upp ska bara ta på mig min jacka och hämta min mobil.
Han hälsade på mina föräldrar och följde sedan med mig upp och satte sig på min säng.
- Fortfarande lika beroende utav Bieber? sa han och kollade på min vägg som var fullt med posters på han.
- Haha ja, kommer aldrig slute heller.. han är ju för underbar!! sa jag och log mot honom.
- Underbar vet jag inte men bra är han sa han och log mot mig.
Jag log tillbaka, den enda killen jag känner som verkligen tycker att han är bra.. Det är det jag gillar med Sebbe, han bryr sig inte om vad andra tycker.. han kör sitt egna race. Jag satte på mig min jacka och tog min mobil och min väska så gick vi ut och sa hejdå till mina föräldrar. Linn smsade mig adressen och vi tog bussen dit.. när vi kom dit var klockan halv nio och festen var redan igång. Nu var det bara att röja loss!

3 timmar senare 23.30
Sebbes perspektiv:

- SEEEEEEBBEE HAHAHAHAHAHAHAH skrek Natta och vinglade till lite smått.. hur mycket hade hon druckit egentligen? jag hade ju bara vart borta från henne en halvtimme när jag var och snacka med grabbarna.
- Natta hur mycket har du druckit egentligen? sa jag och tog emot henne när hon höll på ramla.
- Haha vaaaaaaaaaaa? asso jag har inte druckit något alls gubben lilla sa hon och skrattade ihjäl sig.
Jag kollade lite surt på henne och drog sedan med mig henne ut från festen.
- Jag tar hem dig nu, du har druckit för mycket och det kommer inte sluta bra om jag lämnar dig här ensam. sa jag och gav henne en allvarlig blick.
- Mennnnnnnnnnnnnnnnn jag kalrar mig jäettebra Sebastian! så full är jag inte kolla jag kan stå på ett ben sa hon och försökte stå på ett ben men höll på ramla då jag snabbt tog emot henne igen.
- NATTA KOLLA PÅ MIG! jag föjer dig hem NU! sa jag och vände hennes ansikte mot mitt..
- Okej då sa hon och kollade ner i golvet. ska bara säga hejdå till Linn och alla.. möt mig utanför om fem!
Jag nickade mot henne och gick sedan till grabbarna och sa hejdå sedan gick jag ut. Efter fem minuter kom hon vinglandes mot mig och jag tog henne hem..

Utanför Natta (fortfarande Sebbes perspektiv)
- Så nu var vi hemma då. Jag följer med dig upp så att du inte ramlar i trappen nu när dina föräldrar ligger och sover. Sa jag och log mot henne.
- Okej, kan du inte sova här? vill inte sova själv. sa hon och kollade med hennes hundvalpsögon. Jag kunde inte motstå hennes vackra bruna ögon.
- Okej ska bara ringa mamma sa jag och tog upp mobilen. Mamma sa att det var okej så vi gick in. Jag bäddade ner henne i sängen och la mig sedan på hennes soffa. Mitt i natten väktes jag utav Natta.

- Kan du inte sova i min säng med mig? Snälla.. vill inte sova själv sa hon och log.
- Visst sa jag och gick med henne mot hennes dubbelsäng.
Där somnade vi båda tätt intill varandra.

Dagen efter (lördag)
Nattas perspektiv:
Jag vaknade upp och hade fruktansvärt ont i huvudet. Hur mycket drack jag igår egentligen? Jag ställde mig upp och gick mot min mobil. Jag hade fått ett sms utav Sebbe som jag snabbt tog upp "Hej förlåt för att jag inte väkte dig men du sov och såg ut att behöva det efter all dricka igår. Men jag var tvungen att gå upp tidigt eftersom att jag har dansträning snart och behövde duscha os.v innan. Men tack för igår hade riktigt kul på festen! Och du behöver inte tacka mig för att jag hjälpte dig hem! Det är sånt vänner gör. xxx Sebbe" Herregud!! jag hade glömt att han sov här, jag la ner mobilen på sängen, orkade inte svara.. han visste ändå att jag var tacksam.
Jag gick in i badrummet och tog en kall dusch sedan gick jag ut och satte i mobilen i högtalarna och som vanligt skulle Justin spelas. Nu spelade Christmas Love i mina högtalare.. låten är så fin! Jag sjäng med i refrängen.

Hey angel in the snow
I'm under the Mistletoe
You are the one, you're my one and only christmas love
Tell Santa i'm cool this year, my present is standig right here
thank god above for my verry own christmas love.

Jag satte på mig min mjukisdress och satte sedan på datorn. Loggade in på twitter och såg sedan att Justin hade twittrat för några sekunder sedan och jag skrev fort som satan för att han skulle hinna se mitt.. Jag skrev "@JusinBieber I looooove your music, it makes me feel alive and safe.. I'dont know how but it just does. xxx natta" Jag lät datorn vara på och gick snabbt på toa, jag hörde att jag fick sms eftersom att musiken stoppades och sms ljudet ur högtalarna lät över hela huset. Jag spolade tvättade händerna och sedan torkade det. Samtidigt som jag undrade vem det kunde vara som smsat mig.. Jag gick tillbaka till mitt rum och gick fram till min Iphone och såg att jag inte fått något sms utan att det var ett notis meddelande från twitter..

Gud så mycket jag har skrivit nu! Haha hoppas ni gillar det.
Kommentera gärna vad ni tycker, det peppar mig jättemycket.
SNÄLLA SPRID VIDARE BLOGGEN TILL VÄNNER ELLER I ERA EGNA BLOGGAR.
Skulle betyda jättemycket. Om minst fyra kommenterar får ni ett nytt
redan imorgon ;)

Kommentarer
Postat av: Mickan / My Life In My Words

Jag är såld ! :D

Det är kanon bra hittills och det kommer nog bara att bli bättre ! :D

2011-12-21 @ 23:21:35
URL: http://miickzz.blogg.se/
Postat av: Anna

Hej! Tack för att du läste våran novell och länkade till din! Jätte bra skrivet! :D

2011-12-22 @ 21:43:11
URL: http://storiesofbeliebers.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0